Loreal - Nem Terapisi Aloe Vera Suyu 🌱💧

Merhaba 😊
   Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur. Bu ara İnstagramda karşımıza çıkan , reklamı yapılan ürünü inceleyeceğiz. Kendi deneyimlerimi paylaşacağım ve bildiğim kadarıyla içerik listesi hakkında bilgiler vereceğim.

   Denebunu Nisan Kutusu içerisinden loreal aloe vera suyunun tester ürünü çıktı. 3 ml'lik bir ürün. Boş bir kaba koyup o şekilde kullanıyorum.
   Dilerseniz ilk önce ürünün vaadlerine bakalım.

   Benim deneyimlerim ise şu şekilde ;
Ürünü yüzüme sürünce bir ferahlama oluyor. Jel yapıda ve hafif bir rengi var. Şeffaf gibi hatta. Yüzümü pürüzsüz yaptı. Herhangi bir yapış yapışlık hissettirmiyor. Erkeklerin kullandığı tıraş bakım ürünleri gibi kolonya kokuyor. Herhangi bir sivilce yapmadı yada iritasyon olmadı. Herhangi bir nemlendirme hissetmedim.
   Gelelim ürünün içerik listesine ;

İçerik listesinde maddeler en fazla bulunandan en az bulunana doğru ilerler. Bu üründe gördüğünüz gibi 3.sırada alkol var. Kolonya gibi kokmasının ve ferahlık vermesinin sebebi bu. En başlarda olması cilt sağlığı açısından pek uygun değil. 4.sırada ise silikon var. Hani makyaj bazlarının içerisine konulan , gözeneklerin görünümünü hafifletsin diye konulan madde. Ürünün verdiği pürüzsüzlük silikondan dolayı. Nem verdiği için değil. Yalancı bir hissiyat yani. İçerisinde paraben de var. Ürün bozulmasın diye konulan kimyasal madde. Renklendirici de içeriyor. Vee en son madde parfüm.
   Cildi 72 saat nemlendirme vaadi abartı olmuş. Öyle bir etkisi yok. Geçici olarak nemlendirdi hissettiriyor. Sürdükten 1 saat sonra cildim hala kuruydu. İçerik listesi temiz değil. Herhangi bir ışıltı da katmadı. Bu üründen olsa olsa makyaj bazı olur. Sevmedim. Büyük boyunu da almayacağım.
   Siz bu ürün ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Sevdiniz mi sevmediniz mi ? Yorumlarınızı bekliyorum 😙
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 😄

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerave Foaming Cleanser 💆🏻‍♀️

Neutrogena - Hydro Boost jel vücut kremi 💎💦💙

Pretty by Flormar farları