La Roche Posay - Anthelios Xl / Fluide Sans Parfum ☀️

   Merhaba 😊
Yaz-kış güneş kremi kullanmalıyız aslında ama kışın hep ihmal ediyoruz. Güneş kremlerini evde olsak bile sürmeliyiz. Çünkü pencereden içeri güneşin zararlı ışınları giriyor.

Güneş kremlerinde en büyük sorun cilde ağır gelmesi ve rahatsızlık hissettirmesi. Hatta bazen sivilce çıkartması. Alacağımız ürünlerde parfüm olmamasına ve gözenek tıkayacak maddelerin olmamasına dikkat etmeliyiz.
Bioderma markasının birçok kremini denedim ama sonuç hüsran oldu. Birkaç marka daha denedim ama içime sinmedi. La Roche Posay orta fiyatlı ve birçok seçenek sunuyor.
Bugün bahsedeceğim güneş kreminin ilk önce vaadlerine bir bakalım 😁
  • UV ışınlarına karşı koruma sağlar.
  • Suya,kuma ve tere karşı dayanıklıdır.
  • UVA/UVB koruması içerir.
  • Cildi yağlandırmaz ve iz bırakmaz.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Parfüm ve paraben içermez.
  • Komedojenik değildir.    
Şimdi de içerik listesine bir bakalım 😁
  •  AQUA / WATERDIISOPROPYL SEBACATEALCOHOL DENAT.GLYCERINDIMETHICONEISOHEXADECANEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEOCTOCRYLENESILICADROMETRIZOLE TRISILOXANEISONONYL ISONONANOATEZEA MAYS STARCH / CORN STARCHC12-15 ALKYL BENZOATESTYRENE/ACRYLATES COPOLYMERETHYLHEXYL TRIAZONEPEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATEBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEISODODECANEPHENOXYETHANOLISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATETEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACIDSILICA SILYLATELAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONEPEG-8 LAURATECAPRYLYL GLYCOLTRIETHANOLAMINEDISTEARDIMONIUM HECTORITETOCOPHEROLDISODIUM EDTADODECENEPROPYLENE CARBONATEPOLOXAMER 407ZINC GLUCONATEPERLITE
Gelelim benim yorumlarıma 😄
   İncecik yapısı var. Ciltte beyazlık bırakmıyor ve ağırlık yapmıyor. Herhangi bir sivilce yapmadı. Cilt tarafından çabuk emiliyor.

   50 ml'lik bir ürün. Küçük olduğu için çantada taşımaya elverişli. Mümküse zaten küçük boy alıp kısa sürede bitirmeye çalışın. Yani güneşe ve sıcağa maruz kaldıkları için yıllarca aynı tüpü kullanmayın.
   Kimyasal bir güneş kremi. Genel olarak memnunum.
   Güneş kremleri akşam iyi bir şekilde ciltten arındırılmalı. Misel sularla çıkmazlar. Mümkünse yağ bazlı temizleyici ile çıkartıp ardından su bazlı yüz temizleme jelinizle temizleyin.
   Hem cilt kanserine karşı korunmak hem de anti aging için güneş kremi kullanmak önemli.
Ben son 2 yıldır düzenli kullanıyorum. Keşke daha önce başlasaymışım diyorum.
   Sivilce ilaçları ya da asit içeren ürünler kullanıyorsanız leke kalmaması için güneş kremi önemli bir adım.
   Siz güneş kremi kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başladınız yorumlarda yazsanıza  🤗
Yeni yazılarda görüşmek üzere 😘

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerave Foaming Cleanser 💆🏻‍♀️

Neutrogena - Hydro Boost jel vücut kremi 💎💦💙

Pretty by Flormar farları