Neutrogena - Radiance Boost Hidrojel Işıltı Maskesi 🧖‍♀️💆‍♀️💦💙

Selammmm 😁
Neutrogena ürünlerini genel olarak seviyorum. Özellikle son zamanlarda çıkardığı ürünler harika. Bugün hidrojel maske hakkında konuşacağız. Kore'de bu tarz maskeler baya popüler ve pahalı. Neutrogena bu maskeleri Kore'de üretmiş ve makul bir fiyata satıyor.
kağıt maskeler hem yüze tam oturmaz hem de sürekli kayar. Maskeyi uygulayınca illa yatmak gerekir ki maske kaymasın. Hidrojel maskeler ise çok daha farklı. Yüze tam oturuyor ve sizi kısıtlamıyor. Yüzden kaymadığı için #MaskemVarken istediğim şeyi yapabiliyorum. 1 adet maske ile 1 aylık serumun vereceği içeriği elde etmiş oluyorsunuz.


Canlandırıcı etkili olanını İnstagram'da story üzerinden beraber uyguladık. Şimdi de etkilerini anlatma zamanı. Cilde güzel bir serinlik veriyor. Tam yaz aylarına uygun. Serinlemek için mutlaka deneyin. Cildi nemlendiriyor ve kızarık görünümü hafifletiyor. Cildi sakinleştiriyor.
İçerik listesini de paylaşayım ;

Water, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Isobutane, Methyl Gluceth-20, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Potassium Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Fragrance, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Menthol, Disodium EDTA

Maske iki parçadan oluşuyor. Alın,gözler,burun için ayrı bir kısım çene ve yanaklar için ayrı bir kısım oluyor. Maskenin bi pütürlü tarafı var bir de kaygan tarafı. Kaygan olan kısım yüzünüze gelmeli. Cildinize maskeyi yerleştirip 15 dk bekleyin sonra maskeyi çıkartıp atın. Yüzünüzü yıkamanıza gerek yok. Eğer yüzünüzde kaldıysa jel elinizle yedirin.
Maskenin içinden baya bir sıvı çıkıyor onu da ellerinize , boyun ve dekolte bölgenize sürebilirsiniz.
Maske herhangi bir iritasyon , kızarıklık , sivilce yapmadı. İndirimlerde alıp depolamayı düşünüyorum.
Haftada 1 uygulanabilir yada cildinizi kuru ve nemsiz hissettiğinizde.
Maskenin fiyatı 15 tl ama indirim zamanı baya düşüyor. 😋
Mutlaka alıp deneyin diyorum 😎
Yeni yazılarda görüşmek üzere 😘

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerave Foaming Cleanser 💆🏻‍♀️

Neutrogena - Hydro Boost jel vücut kremi 💎💦💙

Pretty by Flormar farları