LA ROCHE-POSAY - ANTHELIOS SHAKA FLUID INVISIBLE SPF50+ 💛👙💦☀️

Selammmmmm 😊

Güneş kremi konusu o kadar sıkıntılı ki. Her cilt tipi kendine uygun ürünü deneme yanılma yoluyla buluyor. 2018 yılında kullandığım güneş kreminin ambalajı ve formülü değişmiş. Bu sene yeni versiyonunu aldım. Aralarında baya fark var.



Şimdi sırayla gidelim. 😛 

İlk önce ürünün vaadlerine bakalım 😋 ;

🔹️Hassas ve güneşe karşı toleranssız ciltler için yüz güneş koruması. Her cilt tipine uygundur.

🔹️Göz çevresinde kullanılabilir. Hipoalerjeniktir.
UVA, UVB, belirli Kızılötesi-A ve hava kirliliğine karşı çok yüksek geniş spektrumlu.

🔹️Hassas gözler ve göz çevresi üzerinde oftalmolojik kontroller altında test edilmiştir. Kontakt lens kullanıcıları üzerinde test edilmiştir.

İçerik listesi ise ; 

Aqua (Water), Alcohol Denat., Disopropyl Sebacate, Silica, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Oxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer, Propanediol, Drometrizole Trisiloxane, Perlite, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Terephtahlylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Triethanolamine, Trisodium Ehtylenediamine Disuccinate, Parfum/Fragrance. Code F.I.L. : C227029/1.

Gelelim benim yorumlarıma 😅

Önceki hali de akışkandı ama bu kadar değil. Resmen suya çevirmişler. Beyaz bir su gibi düşünün. Yüzde bile durmuyor. Hızlıca sürmek lazım. Beyazlık bırakmıyor. Ciltte ağırlık yapmıyor. Sürümü kolay. Koruması bence yeterli değil. 2 saatte bir yenilememe rağmen burnumun üstü kızardı.

Her cilt tipine uygun. Ama kendiniz biraz şekillendirmelisiniz. Nem veren bir ürün değil o yüzden kuru ciltler nemlendirici ile desteklemeli. Yağlı ciltler için de gün içinde parlama yapar ve yağlandırır bu yüzden pudra desteği şart.

Birçok güneş kremi gibi 50 ml. Akışkan olduğu için kısa sürede bitiyor. Yazın 3 ay kullanıp bitirirsiniz.
Makyaj altına uygulanabiliyor. Sivilce yapmadı ama gün içinde yağlanma yaptı.

Tekrar alacağım bir güneş kremi değil. 🙁


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerave Foaming Cleanser 💆🏻‍♀️

Pretty by Flormar farları

Neutrogena - Hydro Boost jel vücut kremi 💎💦💙